Αποκλειστική έκδοση Samsung Galaxy S20 για στρατιωτική χρήση - e-Στρατόπεδο

ΤΩΡΑ:

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Αποκλειστική έκδοση Samsung Galaxy S20 για στρατιωτική χρήση


Η Samsung διαμόρφωσε το Galaxy S20 σε μια πιο ανθεκτική και ενισχυμένη έκδοση, αλλά μην βιαστείτε να δείτε το υπόλοιπό σας στη Revolut ή το Paypal για να το παραγγείλετε. Δεν είναι αυτό που περιμένατε, και πιθανότατα δεν θα μπορείτε να βρείτε.

Η Samsung έχει παρουσιάσει μια «Tactical Edition» του Galaxy S20, η οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες της αμερικανικής στρατιωτικής και ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Παρέχει δύο επίπεδα κρυπτογράφησης αρκετά ισχυρά ώστε να χειρίζονται άκρως απόρρητα δεδομένα και συνδέεται με συστήματα τακτικής και αποστολών από την πρώτη στιγμή.

Επιπλέον, υπάρχουν και διευκολύνσεις για την ώρα της μάχης. Μια λειτουργία για παράδειγμα μπορεί να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί την οθόνη ενώ φοράτε γυαλιά νυχτερινής όρασης, ενώ μια άλλη απενεργοποιεί το LTE (το 4G δίκτυο) και κάνει σίγαση όλων των μεταδόσεων, για να εξαλείψει ακόμα και την παραμικρή πιθανότητα υποκλοπής των κλήσεων.

Πέρα από τα παραπάνω, πρόκειται για έναν απλό Galaxy S20 με οθόνη 6,2 ιντσών, 1440p ανάλυση, επεξεργαστή Snapdragon 865, 12 GB RAM, 128 GB επεκτάσιμης αποθήκευσης, μπαταρία 4.000 mAh και τις συνήθεις διατάξεις  εμπρόσθιων και οπίσθιων φωτογραφικών μηχανών. Αν και η Samsung δείχνει την ειδική αυτή έκδοση με ένα ανθεκτικό περίβλημα (rugged), δεν υπάρχει καμία αναφορά για το ίδιο το τηλέφωνο να είναι επιπλέον ανθεκτικό.

Η παραλλαγή αυτή του Samsung S20 θα είναι διαθέσιμη το τρίτο τρίμηνο του έτους από τους «επιλεγμένους προμηθευτές» και μόνο. Βέβαια, με κάποιο πλάγιο τρόπο στο μέλλον, ίσως μπορέσουμε αποκτήσουμε ένα. Μέχρι τότε, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website της Samsung εδώ για περιοσσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου