Αθέμιτος ανταγωνισμός της Λέσχης Αξιωματικών Διδυμοτείχου - e-Στρατόπεδο

ΤΩΡΑ:

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

Αθέμιτος ανταγωνισμός της Λέσχης Αξιωματικών Διδυμοτείχου

Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες του Διδυμότειχου

Η υπομονή των καταστηματαρχών της εστίασης φαίνεται να έχει εξαντληθεί στην ακριτική πόλη. Αιτία ο αθέμιτος ανταγωνισμός που φαίνεται να προκύπτει από την τοπική Λέσχη Αξιωματικών τα τελευταία χρόνια. 
Σε μια εποχή που τα καταστήματα με είδη εστίασης και λοιπές σχετικές επιχειρήσεις, έχουν να αντιμετωπίσουν τον αντικαπνιστικό νόμο, το κλείσιμο των καταστημάτων λόγω κορονοιου, την φορολογία κλπ, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αθέμιτο, όπως αναφέρουν, της Λέσχης. Ο ισχυρισμός στηρίζεται στο γεγονός ότι η Λέσχη πουλάει τα πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές και με ελάχιστα έξοδα.

Επιπλέον, όπως διαβάζουμε στο evros-news, ο κάθε στρατιωτικός μπορεί να πηγαίνει στη Λέσχη και να έχει μαζί του νύφες, ξαδέρφια κτλ), αλλά και φίλους, συγχωριανούς και οποιονδήποτε άλλον. Χωρίς κανέναν ουσιαστικό έλεγχο, μιας και αρκεί να είναι στην παρέα κάποιος στρατιωτικός. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται μάλιστα ούτε αυτό.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η Λέσχη εδρεύει δίπλα από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου,  πολλές φορές έχει Live εμφανίσεις καλλιτεχνών χωρίς μάλιστα να ενοχλείτε από την αναμενόμενη ηχορύπανση. 
Η απόσταση της Λέσχης από το Νοσοκομείο της πόλης
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Evros-News.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου