Κανονικά λειτουργεί η πλατφόρμα του ΓΕΣ για τα ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ - e-Στρατόπεδο

ΤΩΡΑ:

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Κανονικά λειτουργεί η πλατφόρμα του ΓΕΣ για τα ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ


Διαβάζουμε σε διάφορα άρθρα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο (πχ εδώ), για τη μη λειτουργικότητα της ενότητας για τα ΣΟΑ - ΣΟΜΥ - ΣΟΕΠΟΠ στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ. Πράγματι, αν πάμε στην διεύθυνση μέσω του επίσημου site του ΓΕΣ, εμφανίζονται κάποια βασικά στοιχεία όπως φαίνεται και στην εικόνα

Ωστόσο, για την ενημέρωση των στελεχών, το «επίσημο» κανάλι ενημέρωσής τους είναι η «Ηλεκτρονική Πύλη Διαδικτυακών Υπηρεσιών» όπου τα στελέχη, μεταξύ άλλων ενημερώνονται για τα φύλλα μισθοδοσίας τους, τα μόρια τους και λοιπά. Εκεί λοιπόν θα βρούνε τις απαραίτητες πληροφορίες για τα ΣΟΑ - ΣΟΜΥ -ΣΟΕΠΟΠ που τους ενδιαφέρουν.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση ειναι https://bebeosis.army.gr/ όπου με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών, έχουν πρόσβαση και στην εφαρμογή για τα στρατιωτικά οικήματα.Η εφαρμογή είναι πλήρως λειτουργική με κάθε είδους πληροφορία για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Υπάρχουν φωτογραφίες για κάθε στρατιωτικό οίκημα και πλήθος ενδιαφερόντων στοιχείων.

Ίσως πρέπει να ανανεωθεί το αντίστοιχο κομμάτι στο army.gr ώστε τα στελέχη να οδηγούνται κατευθείαν στην Ηλεκτρονική Πύλη Διαδικτυακών Υπηρεσιών και να αποφευχθεί η σύγχυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου