Αποφοίτηση της 73ης Εκπαιδευτικής Σειράς από τη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού - e-Στρατόπεδο

ΤΩΡΑ:

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

Αποφοίτηση της 73ης Εκπαιδευτικής Σειράς από τη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού

Την πάράδοση των πτυχίων κατά την Αποφοίτηση της 73ης Εκπαιδευτικής Σειράς από τη Σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού, έκανε ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» η τελετή αποφοίτησης 9 Αξιωματικών της 73ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Τεχνικής Εκπαίδευσης Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΤΕΑΜΧ).

...
Τα πτυχία στους απόφοιτους της Σχολής απένειμε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος αφού τους συνεχάρη, αναφέρθηκε στη σημασία του Όπλου του Μηχανικού στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον και στην πολυδιάστατη κοινωνική του προσφορά ανά την επικράτεια , εξαίροντας ταυτόχρονα το έργο της Σχολής, η οποία συμπληρώνει 95 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς, παρέχοντας ανώτατη επιστημονική και τεχνική εκπαίδευση στους σπουδαστές της.


Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Αντιπρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και καθηγητή της ΣΤΕΑΜΧ κ. Ευάγγελο Σαπουντζάκη, το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού για το διδακτικό  έργο που επιτελείται στη Σχολή, τονίζοντας το άριστο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δύο επιστημονικών φορέων.
...
...
...
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου